Xarxes Socials


INVENTAL ofereix un servei professional  de suport a la gestió de les xarxes socials, adreçat especialment per a les empreses PIMES i institucions.

Analitzem les necessitats de cada client per dur a terme un pla de Social Media que permeti detectar quines són les prioritats de cada un d’ells. Un cop elaborat aquest pla, des d’INVENTAL comencem a treballar per gestionar les xarxes socials en les que pensem que el nostre client hauria de ser present: Facebook, Twitter, linkedin, Instagram, Google +, Pinterest, etc.

 

Cada dia generem contingut en cadascuna de les xarxes socials per assolir un contacte més directe amb els clients i seguidors de l’empresa, aclarir dubtes, contractar serveis o realitzar ofertes.

 

Saps que la presència de la teva empresa a les xarxes socials et pot portar  a:

• augmentar la visibilitat i reputació de la pròpia marca.

•aconseguir clients i augmentar vendes.

• fer contactes de negocis.

• augmentar el trànsit en els vostres llocs (web, blog, etc.)

 

Com ho fem:

DEFINICIÓ D’OBJECTIUS: És fonamental saber què és el que cada empresa o cada particular pretén amb la seva presència a les xarxes socials.

ANÀLISIS: Conèixer què estan fent i què estan oferint altres empreses del sector quan acudeixen a les xarxes socials.

PLANIFICACIÓ:  tracem un full de ruta per a que la vostra empresa pugui assolir els objectius acordats  amb un pla de comunicació digital.
GESTIÓ:  gestionem el dia a dia dels vostres canals: xarxes socials, blog corporatiu, web.

CONTINGUT: generem contingut per a  les seves xarxes socials, web-blog, articles d’opinió i temàtics, notes de premsa i tot allò que us ajudi a millorar la vostra comunicació amb el mercat objectiu.

MONITORITZAR: Analitzar periòdicament com s’ha comportat l’empresa dins de les diferents xarxes socials.

FORMACIÓ: ensenyem al vostre equip o persona assignada  a gestionar adequadament els vostres canals socials.